Harddisken fornyer seg

Harddisken fornyer seg

Nå kan den se ut som du vil.

Publisert

Harddisken er en av datamaskinens mange grovarbeidere, og den gjør jobben sin mer eller mindre uten å klage. Jeg sa mer eller mindre, for noen disker lager så mye støy at de oppleves som mer oppmerksomhetssøkende enn en fireåring som har vært for lenge i barnehagen.

Men så kom homsepatruljen på besøk, og de oiet og akket seg over harddiskens grå, triste garderobe. Et brasiliansk nettsted kan style opp disken din til det ugjenkjennelige.

Valgfrihet.

Bildet over er bare ett av mange eksempel på hvordan det eksterne diskkabinettet kan se ut, og selv om Marlboro-motivet ikke er noe du vil finne på kontorene til noen av de ansatte hos Sosial- og helsedirektoratet, er det mangt og meget av andre bilder å velge mellom.

Vår personlige favoritt er tegneseriefiseringen av Samuel L. Jackson fra Pulp Fiction, men også Star Wars-kabinettet vil få sine fans.

DIY.

Hvis ikke noen av onlinebutikkens mange forslag er i stand til å friste deg, kan du laste opp ditt eget, høyoppløselige motiv, og få lagt det rundt absolutt hele kabinettet.

Prisen for bare kabinettet ligger på 250 dollar (rundt 1300 kroner uten frakt og moms), men du kan også få med disker på mellom 250 og 500 gigabyte for mellom 400 og 620 dollar, eller mellom 2000 og 3200 kroner. Det er langt mer enn du må betale for tilsvarende harddisker i en hvilken som helst norsk nettbutikk, men som alltid må en betale for det lille ekstra.

Diskene leveres i enten ATA 133 eller SATA-drakt, og støtter USB 2.0 og roterer i en hastighet av 7200RPM. Ganske standard vare, med andre ord.

Kabinettet har dog to vifter, noe som kan bidra til at de ser bedre ut enn de høres. Det koster å være anderledes, både for lommeboka og for ørene.

Enda flere utrolige saker her!

Kilde: Technabob

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer