Har ingenting med bølger å gjøre

Surf Chair er for innendørsfolket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Myke sofaer er deilig å gli langt, langt nedi mens du befinner deg halvveis mellom våken og bevisstløs tilstand foran TVen en onsdag kveld, men når en synker like langt nedi mens en surfer er det ikke sikkert behaget er like stort.

LES OGSÅ:

Surf Chair er en slags løsning på sofaproblemet, men mon tro om ikke den også byr på andre, nye problemer.

Golden oldie.

Stolen er designet av en danske med det fengende navnet Kenneth Lylover, og, jada, den er - relativt sett - gammel. Den ble nominert til "beste produkt" under Scandinavian Furniture Fair i år 2000, hvilket gjør at mange av våre lesere ikke en gang var født da den debuterte.

Vi har derimot ikke sett den før, så hold ut.

Sammen med daværende medstudent Leif Sørensen hadde Lylover intensjoner om å lage et privat rom i rommet for internettsurfing. Grensen mellom "privat" og "kvalifisert for innleggelse" er som kjent hårfin, men Sørensen og Lylover balanserer såvidt over til førstnevnte.

Størrelsen på skjermen som følger med surfestolen bærer preg av å være fra 2000, men plasseringen ser bortimot optimal ut. Tastaturet sitter du med på fanget, mens musa støvsuger gulvet for støv, smuler og snusk.

Det er bare ett av problemene du sannsynligvis møter. Det andre rammer ryggen. For hvor behagelig blir det å sitte med så mye svai i ryggen over lengre tid? Og hvor stor er faren for at du faller ut av stolen idet du sjekker kursen på aksjefondet ditt?

Nu vel. Stolen er så vidt vi vet ikke til salgs, men du ser hvordan den ser ut. Bygg en selv. Hvor vanskelig kan det være?

Kilde: Dvice.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!