Hangar18 er nesten et jagerfly

Aliensware har laget en råtass.

Hvis du bruker et slags cyberspace-hode som ser ut som det er hentet rett fra det hemmelige Roswell-lageret til amerikansk etterretning som bedriftslogo, har du litt større handlefrihet enn konkurrentene.

LES OGSÅ:

Alt i ett.

Aliensware har tatt den helt ut med denne mediesenter-PCen, eller HTPCen som det også heter hvis du liker forkortelser.

Hangar18 ser litt ut som den kunne vært installert i en av de amerikanske stridsvognene som raser rundt i Irak akkurat nå, uten å ta skade selv under heftige nærkamper.

Mange tunere.

Under panseret finner du AMD Athlon 64 X2 dual-core prosessorer, en minnekapasitet på opptil 4GB, et NVIDIA grafikkort som på grunnmodellen presterer en oppløsning på 720p (1080p på toppmodellen), og naturligvis doble TV-tunere - én digital, og én analog.

Har du et TV-behov som ville forundret selv garvede psykologer kan du få inntil fire tunere i boksen, og en lagringskapasitet på imponerende 2 terabyte, eller 2000 gigabyte.

Tilkoblingsfest.

I tilllegg til HDMI-utgang har Hangar18 også VGA, S-Video og analog videoutgang, og dessuten trådløst nettverk, 5.1-surround, fire USB 2.0-porter, FireWire-tilkobling og en smart Gyration-fjernkontroll som angivelig skal kunne erstatte musa du ellers må bruke på HTPCer.

Den billigste modellen koster rundt 12 000 kroner, mens en topp-spesifisert modell lopper deg for cirka 22 000 kroner.

Alle modellene leveres med Media Center-utgaven av Windows Vista Home Premium.

Kilde: Gizmodo