Glassklar lyd fra The Force

Når du gir en høyttaler navnet The Force bør den levere varene.

CES 2009: Bak disse nydelige høyttalerne står Perfect8 Technologies, et firma som tydeligvis ikke liker å gjøre det halvveis. Selv er de også så ubeskjedne at de sammenligner høyttaleren med den ultimate sportsbil: Slank, sterk og teknisk overlegen alle konkurrentene.

LES OGSÅ:

De 2 meter høye høyttalerne inneholder forøvrig hele 8 bass-elementer, med det (vi tror) er en kraftig bånddiskant på venstre side. Bånddiskanten er antagelig valgt for å øke bredden på lydspekteret når det gjelder høye toner - og er også kjent for å gi krystallklar og naturlig lyd. For å gi ordentlig bass får du naturligvis også med matchende subwoofere med 12-tommers basselementer i samme stil.

Totalvekten er forøvrig rundt 200 kilo, så sjekk om stuegulvet holder før du bestiller...

The Force

er selskapets toppmodell, og i tillegg til å tiltrekke journalister som fluepapir på grunn av sitt spektakulære utseende, låt de også fantastisk.
Nøyaktig hvor bra de egentlig låter kan vi imidlertid ikke uttale oss om etter vår lille lytteprøve på et et hotellrom i Vegas. (Forøvrig gjorde musikkvalget den dagen at vi strengt tatt bare fikk lyst til å dra opp matpakka med brunost og gråte en skvett i nasjonalromantikkens tegn. Se videoen så skjønner du hva vi mener. )

Artikkelen fortsetter under annonsen


Lydkvalitets-diskusjonen overlater vi derfor til forum-folket, og ikke minst til de med stor lommebok. Høyttalerne vil nemlig loppe deg for rundt 300.000 dollar.

Er du fortsatt interessert er du blant dem som overhodet ikke er rammet av finanskrisen, og du kan trygt kontakte Robert Grubstad fra svenske Audioconcept for mer informasjon.

Flere saker fra årets CES-messe finner du her!