Giant Anglepoise er gigantisk

Fra liten til enorm, også når det gjelder prislappen.

Hvis du tenker godt etter vil du helt sikkert huske at lampa som sto på pulten din mens du gjorde lekser var helt enorm, omtrent like stor som den gigantiske tannbørsten, det kjempestore melkeglasset og fars skremmende svære knyttneve.

LES OGSÅ:

Det er derfor vi synes det er både nifst og spennende å se voksne personer i for eksempel enorme stoler. Det er riktig og galt på ene og samme tid.

Ledd.

Den originale Anglepoise-lampa ble designet etter inspirasjon fra leddene i en menneskearm allerede i 1933, av en britisk designer ved navn George Carwardine. Siden den tid har den gjennomgått flere forvandlinger og plagiat - men ingen slår denne.

Giant Anglepoise 1227 er (hånd)laget av selveste Anglepois for å feire 70-års jubileet for det originale lampedesignet, men under jubileer gjelder det å ta i litt.

Høy pris.

Derfor har 1227-utgaven en rekkevidde på 2.7 meter og en prislapp som matcher størrelsen på mellom 15 og 20 000 kroner, alt etter hvilken modell en velger.

Perfekt til skrivebordet til King Kong, med andre ord, som også vil sette pris på at lampa har en sikkerhetslås for å hindre at armen plutselig skifter stilling og treffer hånda. En 100 watts reflektorpære i halogen sørger for at du blir halvblind hvis du stirrer lenge nok rett inn i pæra.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Born Rich