Gallo Reference 3.1

Perfekt for deg som ikke vil ha store kasser i stua.

CES 2009: Store høyttalere er lekkert, men din bedre halvdel vil antagelig foretrekke flate eller hyllevennlige alternativer som tar mindre plass. Trikset for å få litt bedre lyd i stua kan derfor være å vise fram høyttalerne til Anthony Gallo, en særing som heller sverger til kuleformede høyttalere.

LES OGSÅ:

Du får video av herligheten lenger ned, og vil garantert ha din mening om designet. Legg forøvrig merke til at høyttalerne ikke er så store, høyden er cirka 90 cm mens bredden er på rundt 21 cm.

Les også: Trenger du kabler til sekssifrede beløp?

Selv har jeg alltid likt designet, men vært usikker på lyden. Det er jeg ikke lenger, for etter å ha hørt dem live på et hotellrom i Vegas er det bare å innrømme at jeg ble forelsket: Her får du nydelig dynamikk og en stram bass - vil du ha enda mer punsj i bunn får du også kjøpt en ekstra bassforsterker som er laget til serien.

Ref.3

Kom på markedet allerede i 2004, men har siden blitt oppgradert med bedre mellomtone- og diskant-elementer.

I følge Norsk Audio Teknikk har Ref 3.1 2 stk 4" karbonfiber mellomtone drivere, 1 stk CDT Kynar diskant og en 10" langslags bass driver som gir en nedre frekvens på 34Hz (med Gallo SA amp 22Hz), og prisen er 33.990 per par.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Stor mot liten - iPod-anlegg

Høyttalerne er forøvrig testet av våre kollegaer i Lyd og bilde, og vil du lese deres lyriske beskrivelser av lydbildet kan du trykke her.