Fullstendig harmonisering

Blir det fred i heimen med Logitechs nye superfjernkontroll?

Vi er allerede småforelska Logitechs Harmony-serie, så det er klart vi får sommerfugler i magen og tripper smånervøst rundt i lokalet med en blomsterbukett bak ryggen når Harmony 1000 sniker seg innpå markedet via florlette presselekkasjer.

LES OGSÅ:

Den forholder seg til det samme, web-baserte grensesnittet som resten av den harmoniske serien, som betyr at mens det tar litt tid å konfigurere den, vil du bli veldig begeistra når ting fungerer.

Massiv database.

Harmony 1000 har en stor, 3.5-tommers trykkfølsom skjerm, og har støtte for noe slikt som 150 000(!) ulike enheter.

Du kan også kontrollere såkalte RF-enheter via en ekstraboks, som vil si at for eksempel lysdimmere og lignende kan underlegges din kontroll.

Styr hele huset.

Hvis du virkelig vil gjenerobre kontrollen over huset etter at familien begikk et samlet mytteri engang under første halvdel av Tippeliga-sesongen, så skal du forholde deg til Logitechs Z-Wave-system. Med det skal du kunne styre alt fra lys (igjen), dørlåser, persienner og diverse andre husholdningsapparater.

Med automatiseringsrutinene kan du med andre ord med ett tastetrykk dempe lyset, skru på TVen, surroundanlegget og DVD-spilleren, og sette i gang filmen. Det eneste du kan ikke skru av er bankinga i veggen fra naboen.

Prisen på Harmony 1000 er foreløpig ukjent, men det kommer, det kommer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo