Full hjemmekinopakke fra Onkyo

Kraftig moro for høstens filmkvelder.

HT-S9100THX er den kryptiske betegnelsen på Onkyos nye hjemmekinopakke, som i hvert fall på papiret ser ut til å gi deg mye for pengene.

LES OGSÅ:

Hva får du?

Hjernen i systemet er en 7.1 kanals receiver med fire HDMI-innganger, syv surroundhøyttalere og en stykk subwoofer.

Receiveren videresender 1080p-signaler ubehandlet om du har en Blu-ray spiller, og i tillegg kan den oppkonvertere andre video-signaler til 1080i med sin innebygde Faroudja DCDi Edge™ chip.

Lydfreakene der ute vil også vite at Onkyo er kjent for å være kjapt ute med nye teknologier, og her får du da også innebygget dekoder for de nye lydformatene Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, samt THX I/S Plus, som skal hjelpe til med optimalisering av lyd- og bildegjengivelsen i mindre rom.

Forsterkeren har en utgangseffekt på 7 x 130 watt i 8 ohm og sammen med den aktive subben på 290 watt bør den altså ha nok punch til å irritere selv den mest tunghørte nabo.

Høyttalerne.

I tillegg til subben får du to fronhøyttalere og center-høyttlaler, samt fire surround-høyttalere.

Vanskelig?

Hvis du aldri har satt sammen et surround-anlegg før trenger du heller ikke å bekymre deg. Alle høyttalerkablene er for eksempel fargemerket sånn at du ser hvilken kabel som skal hvor, og det følger med en målemikrofon som stiller inn høyttalerne avhengig av plassering og romakustikk.

Veiledende pris: Kr. 9.995,-.

Mål for receiver (B x H x D): 43,5 x 15,1 x 37,7 cm Vekt: 10,8 kg

Kilde: Mono.