Frisk luft til folket

Frisk luft til folket

Dusjen som vil spraye deg med oksygen.

Publisert

Har håret ditt begynt å minne deg om de tørre kvistene på fjorårets juletre? Er huden din grå og blass?

Dersom du nikket to ganger, kan det være at du lider av oksygenmangel og trenger en O2-dusj.

For at oksygen er bra for innåndingen, vet vi. Men at oksygen også kunne ha en gunstig effekt påført utenfra, ja det var en ny vri for oss.

Oxygenics® mener i alle fall at en rikelig dose O2 over hår og kropp, vil gjøre håret mer luftig og kroppen mer vital. Derfor har de nå lansert en strålende dusj som gir oss nettopp det; et dusjhode som spyler ut ekstra mye oksygen.

Stratos-effekt

Vannet vil akselerere gjennom en kanal der oksygen blir injisert rett inn i vannstrålen. Resultatet er en luftigere stråle som inneholder ti ganger så mye oksygen som den tradisjonelle dusj-spruten.

Massasje

Du velger selv om du vil la deg lufte med en myk og avslappende stråle, eller om du ønsker den hardere varianten som løser opp nakkeknutene.

Sparedusj

Ettersom store deler av vannet omdannes til luft, vil den også være rimeligere i bruk enn de tradisjonelle dusjhodene. Selv Bellona vil neppe vantrives under denne med andre ord.

Oxygenics® vil kanskje ikke akkurat være verdens svar på klimatrusselen, men vi ser for oss at den kan seile opp som en ny konkurrent for de ulike frisørproduktene som finnes. Alle dem som lover high-hair, men som bare klisjer til hår og miljø.

Nå er det i stedet frisk luft som gjelder.

Pris fra kr 175.

Sjekk også ut verdens ekleste dusjhode!

Kilde: Oxygenics

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer