Fra vinyl til nullere og enere

Noen blir aldri ferdig med fortida. Denne platespilleren kan hjelp dem på vei.

Hvis du har stående svære melkekartongkasser med gamle vinylplater et sted i kjelleren, omtrent på samme sted hvor du har lagret treskiene, hodetørklet, og de vide, utvaska dongeribuksene, så kan de endelig trekkes fram fra glemselen.

LES OGSÅ:

I motsetning til deg, er de nå klar for det 21. århundret.

Enkel konvertering.

Denne platespilleren med USB-utgang fra Firebox skal nemlig være så enkel i bruk at selv avdanka hippier med seinskader etter utstrakt forskningsvirksomhet på bevissthetsutvidende stoffer skal kunne bruke den.

Legg på en LP, plugg USB-kabelen i PCen eller Macen, fyr opp programvaren, og begynn konverteringen fra den analoge til den digitale verden. I løpet av kort tid vil platesamlinga di ligge på harddisken i MP3-format, klar for å vente i spenning på den neste harddisk-krasjen.

Alle hastigheter.

Platespilleren tar både 33 og 45-plater, og ved hjelp av programvaren kan du også konvertere 78-plater. Hvis du har slike plater i samlinga di er vi litt usikker på om du klarer lese den lille skriften på skjermen, men, pytt - vi tar sjansen.

USB-spilleren har standard lydutganger og kan også brukes som en vanlig platespiller. Til en pris på rundt 13-1400 kroner er vi litt usikker på hvor bra konverterte filer vil lyde, men det vil uansett høres bedre ut enn den øredøvende stillheten fra lagret vinyl i kjelleren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo