BARNESYKDOMMER: Canal Digitals HD PVR har slitt litt siden fødselen.
BARNESYKDOMMER: Canal Digitals HD PVR har slitt litt siden fødselen.Vis mer

Fortsatt på vent hos Canal Digital

Kabel-TV-kunder med HD PVR er ikke helt i mål.

Vi har skrevet noen avsnitt om Canal Digitals HD-PVR-dekoder, et lite problembarn som ikke helt har oppført seg helt slik den skal. Oppdateringer har vært lovet i lang tid, men det var først i slutten av forrige måned at noe faktisk skjedde.

LES OGSÅ:

Da kunne HD-PVR-brukere med parabolanlegg endelig installere programvaren som rettet opp en rekke irriterende feil, selv om det fortsatt er noen bugs som henger igjen. Mer om hva som faktisk ble rettet får du her)

Men hva med kabel-TV kundene?

Kunder med HD-PVR tilknyttet kabel-TV-anlegget har nemlig fortsatt ikke fått rettet opp sine bokser, til tross for at det nå er rundt seks uker siden parabolfolket fikk sine dekodere oppdatert.

Les også: Canal Digitals problemdekoder

- Ingen dato

De må fortsatt smøre seg med litt tålmodighet, for Canal Digital har per i dag ikke klar noen konkret oppdateringsdato.

- Det er ikke satt noen dato for oppdateringen, men vi håper det ikke tar altfor lang tid, sier informasjonsdirektør i Canal Digital, Jørgen Thaule, som ber oss ringe tilbake igjen neste uke for en ny datosjekk.

Thaule vil forøvrig ikke være med på at avstanden mellom HD-PVR-rettingen for henholdsvis parabol- og kabel-TV-kundene er en forsinkelse.

- Vi har sagt at vi først skulle lansere oppdateringen for parabol, så for kabel-TV, og at avstanden mellom de to skulle være minst mulig, forteller informasjonsdirektøren.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ustabilitet

Noen av feilene som har gått igjen på HD-PVR-dekoderne er feil på og rot med den elektroniske programguiden, i tillegg til en ustabil opptaksfunksjon.

I tillegg har lesere klaget over alt fra dekodere som henger seg opp flere ganger daglig, og noen har også påpekt at forhåndsprogrammerte opptak ikke tar opp helt til programmet er slutt.

Vi kommer selvfølgelig til sjekke at Canal Digital holder hva de lover denne gangen, her er det altså bare å følge med.

Flere saker om Canal Digital her!