Første Blu-ray fra Harman Kardon

Og navnet er BDP 10.

Harman Kardons produkter er populære valg i norske hjemmekinoer, men hittil har fanskaren måtte klare seg med DVD-spillere. Med BDP 10 er imidlertid ventetiden over.

LES OGSÅ:

Lang ventetid

I motsetning til mange andre spillere på Blu-ray-markedet har Harman Kardon valgt å utvikle sin første Blu-ray-spiller helt fra bunnen, på egne fabrikker og med egne komponenter. Ventetiden har derfor vært lang.

Trøsten får være at de slipper å kjøpe en spiller som ikke er framtidsrettet.

BDP 10 leveres derfor med 2.0 profil, som altså vil si at den har nettverksinngang og plass til minimum 1 GB internminne. Dette lar deg laste ned spill og ekstrainformasjon om filmen, (f.eks. trailere) fra nettet.

Lydmessig får du Dolby® TrueHD og DTS-HD Master Audio. Spilleren takler også MP3, WMA og JPEG-filer, og som våre venner fra Soundgarden korrekt har påpekt støtter den også DivX.

BDP 10 laster forøvrig en Blu-ray-disk på kun 10 til 15 sekunder, greit å vite for alle som er lei av å vente på at filmen starter opp.

Prisen er imidlertid ganske drøy, 6.495 er omtrent 3.500 kroner mer enn du må betale for Sony BDP-S550 som er vår favoritt hittil.

Les vår sammenligning av syv populære Blu-ray spillere!

Artikkelen fortsetter under annonsen