For ham og henne

Drømmeseng for det som kanskje ikke er drømmepar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dobbeltsenga er et av de mest opplagte kompromissene i et et ekte- eller samboerpar. Han breier seg langt utover sin egen halvdel, hun foretrekker hard madrass, han foretrekker myk madrass. Helt til dagen begge sitter med hver sin advokat i et nitrist møterom.

LES OGSÅ:

Med Dux 8888 kan du forhindre at forholdet blir ødelagt av 666.

Gjør hva du vil.

Det er nå én ting at begge deleierne av senga kan justere korsryggstøtten for sin del av senga ved hjelp av en hendel på framsida. En slik funksjon vil i seg selv forlenge forholdet med gjennomsnittlig seks eller sju år.

Enda bedre blir det når du ser hva modulsystemet som er avbildet over kan tilføre et forhold som har blitt, eh, sengeliggende. Disse såkalte komfortsonene er delt inn i separate områder for skuldrene, hoftene og beina, og tilbyr i prinsippet en nesten ubegrenset tilpasnings- og justeringsgrad ved hjelp av myk- eller hardheten på fjærputene.

Både han og henne (eller han og han, eller henne og henne) kan sette sammen sine egne komfortsoner.

Dux 8888 produseres i Sverige av Duxiana, og koster rundt 60 000 kroner. Prisen kommer selvfølgelig til å gi deg mareritt, så her kan en virkelig snakke om at det ene slår de andre ihjel.

Kilde: Gear Patrol