For hagenisser

Gress som gror er naturligvis fin-fint, men ...

Å se maling tørke. Å se at den plettfrie hårmanken til Torbjørn Jagland forblir ubevegelig selv under en heftig stortingsdebatt, til tross for at stortingspresidenten bruker klubba som en spastisk auksjonarius.

LES OGSÅ:

Begge deler bedøver sansene dine, men The Timelapse Garden Video Camera forsøker å gjøre noe med dette. Kameraet vil nemlig bedøve deg enda litt mer.

Intervall

Det engelske navnet på produktet beskriver funksjonen godt: Kameraet skal settes i hagen, og ved hjelp av intervallfotografering kan du altså se gresset gro, eller du kan se petuniaen i hjørnet dø fordi det ble tørke mens du var på ferie.

Les også: Snart på tide å ta hekken

Bildene tas med en oppløsning på 1280x1024 piksler, og du kan stille kameraet til å ta bilder så ofte som hvert femte sekund, eller så langsomt som en gang i døgnet (som forøvrig er like ofte som det sies noe genuint morsomt på P4). Bildene settes så sammen til en kontinuerlig videofil, slik at du kan føle at du deltar i hagens vekst og forfall hele året - uten å være tilstede.

Hold avstand

Fotoobjektet kan befinne seg mellom 50 og 137 centimeter unna kameraet, og med på kjøpet får du også en uttakbar minnepinne på 2GB.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Hvem er sjef i hagen?

Med et opptaksintervall på en gang per time vil batteriet være kraftig nok til å gi strøm til det værsikre kameraet i hele fire måneder. Med andre ord: Hvis det finnes noen som ikke vil forlate den neste hjemmefesten din, vet du hvilken video du skal skremme dem hjem med.

The Timelapse Garden Video Camera fungerer dårlig i mørket, men en innebygget lyssensor sørger for at opptaket stoppes når det blir for lite lys, for så å settes i gang igjen neste morgen.

Kameraet koster 160 dollar (drøye tusenlappen uten frakt og moms).

Kilde: Gizmodo