For deg med hvite vegger

Elg i solnedgang blir aldri det samme.

At vi i dingz elsker kunstnere kommer neppe som en overraskelse for trofaste lesere; de er jo en utømmelig kilde til inspirasjon.

LES OGSÅ:

Dagens gullkorn er fra en kunstner ved navn Adrien Gardère, en mann vi strengt tatt ikke vet noe som helst om, men i følge denne skrytesiden kjennetegnes hans kunsneriske uttrykk av å være, hold dere fast; ”willing to escape from stereotypes and in which invention doesn’t exclude comfort and lifestyle".

Vel vel. Det han egentlig gjør er å utnytte stikkontaktene du allikevel har på veggen, sånn at du du kan gå fnisende rundt i leiligheten hver eneste gang du har venner på besøk. Og trykker du på bildene til venstre for teksten her skjønner du nøyaktig hva vi mener.

Livsfarlig?

En ørliten detalj Gardère betimelig nok unnlater å nevne er det faktum at du overhodet ikke bør sette disse opp på veggen om du har små barn i familien.

Det kan jo tenkes at de vil føle seg fristet til å stikke alt som finnes av spisse gjenstander inn i stikkontaktenes kroppsåpninger. Om ikke støtfaren betyr noe for deg og dine kan du bestille verkene på denne nettsiden, og prisen er cirka 33 euro per stykk. Nesten gratis med andre ord.

Artikkelen fortsetter under annonsen