Foot Mouse er for fotrappe

Men slår du foten i skrivebordet hver gang du skal dobbeltklikke?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det største problemet vi ser med en fotmus er fotlukt. Vil du virkelig stikke foten din inn et sted som stinker verre enn kiosklitteratur som bare er skrevet for pengenes skyld?

LES OGSÅ:

Nja, kanskje, ikke minst hvis skuldrene eller armleddene gjør like vondt som amputasjon uten bedøvelse. Foot Mouse kan være nødhjelpen du trenger.

Tøffelhelt.

Det har vært gjort forsøk på å flytte muse-fokus fra bordhøyde til gulvet tidligere, men dette ser ut som noe som muligens fungerer bedre enn alternative løsninger.

Du setter høyre fot inn i den tøffel-lignende "musa" til høyre, og bruker de seks knappene på det store kontrollpanelet til venstre til å blant annet klikke, dobbeltklikke og scrolle nedover nettsider.

Valgfrihet.

I tillegg er det mulig å programmere de gule knappene til å gjøre hva du enn måtte ønske via programvare. En kan fortsatt bruke en vanlig mus ved siden av foot mouse, for på ett eller annet tidspunkt vil du bli like sliten i høyrefoten som du tidligere var i skuldrene.

Når kommer den første diagnosen med muse-fot?

Innovasjon koster, og derfor har Foot Mouse en prislapp på 1200 kroner (uten frakt og moms). Du kan sikkert snekre sammen noe liknende selv ved hjelp av et par vanlige mus, litt gaffa-teip og grunnleggende programmeringskunnskaper i Java, men da får du ikke ett års garanti med på kjøpet.

Kilde: Gizmodo

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!