Følsom musikk

Kontrollknapper er på vei ut. Snart kan du styre duppedittene dine kun ved hjelp av bevegelse.

Stadig flere produsenter innser at kontrollknapper er en kilde til designrot, og utstyrer derfor duppedittene sine med trykkfølsomme knapper. Question Mark Entertainment tar det hele enda et steg lengre og har valgt å bruke bevegelses-sensorer på sin siste høyttaler.

LES OGSÅ:

Vink til høyttaleren.

Det vil si at knapper og kontrollere er byttet ut med sensorer som er i stand til å registrere bevegelse. Når du lytter til musikk kan du justere volumet, eller bytte radiokanal, ved å bevege hånden din foran sensoren.

Vi lurer veldig på hvor sensitiv høyttaleren egentlig er. Kanskje den reagerer med å skru volumet på maks dersom du skal vinke farvel til noen? Og hvor nærme sensoren må du egentlig holde hånden? Sannelig ikke godt å si. Vi venter spent på de første brukeranmeldelsene på nett.

Gløder.

Høyttaleren er utstyrt med omgivelseslys dersom du har behov for romantisk stemning. Ut i fra bildene ser det ut til at du kan velge mellom hvitt og blått lys.

Høyttaleren kan kobles rett i veggkontakten eller i USB-porten på datamaskinen. De kan også kombineres med en hvilken som helst musikkenhet med minijack.

Prisen ligger på rundt 670 kroner for et eksemplar. Hvis høyttalerne fungerer tilfredsstillende er dette en veldig grei pris.

Kilde: electronista

Artikkelen fortsetter under annonsen