Folke-TV fra Sony

U-serien frister med gode spesifikasjoner og lave priser.

Leter du etter en stor LCD-TV til fornuftig pris? Da er kanskje Sonys siste tilskudd i den populære bravia-serien noe for deg.

LES OGSÅ:

Ny folkeTV?

For å være korrekt ble U-serien lansert tidligere i sommer, men har ikke fått like mye oppmerksomhet som andre modeller fra produsenten. Når vi kikker på spesifikasjoner i forhold til pris, og tenker tilbake på tidligere Bravia-erfaringer, kan dette absolutt se ut til å bli den nye folke-TVen.

Endelig bilde-i-bilde.

Vi har lenge klaget over at Sony ikke har utstyrt skjermene sine med bilde-i-bilde. Nå har produsenten endelig tatt til vettet og tatt i bruk den populære teknologien. Dermed kan du dele skjermen i to hvor den ene delen brukes til TV og den andre til PC-surfing. Bra Sony!

Av innganger finner du den selvskrevne HDMI, en komponent, to scart og vga. Her er det altså plass til både den nye HD DVD-spilleren, Xbox-en og den gamle VHS-spilleren til mor.

Anti sol.

Et problem som er relevant for mange er at TVen blir plassert på et rom med mye sollys. Sony har grepet tak i dette og utstyrt U-serien med et filter som lover å eliminere problemet med plagsomme refleksjoner på skjermen.

Bravia U2000-serien kommer i størrelser på 26-, 32-, og 40-tommer. Prisen ligger på henholdsvis 8.900, 10.900 og 17.800 kroner. Vi tipper sistnevnte kan komme til å bli veldig ettertraktet. Billige og store flatskjermer vokser ikke på trær!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Årets øvrige modeller i bravia-serien består av S-serien og V-serien. X-modellen med fullblods 1080p-panel står i skrivende stund på testbenken og dirrer av forventningspress.

Sony ser ut til å gjøre det meste riktig her! Vi kommer tilbake med test av U-serien så snart vi får kloa i et eksemplar.