Fluktmuligheter for sofapoteter

Sofaen er vårt første hjem. Den må fungere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seks smarte meter for slitne sofamennesker. Dette ser kanskje ut som noe som hører hjemme på et samtidskunstmuseum, og ikke i en stue.

LES OGSÅ:

En skal ikke alltid stole på øynene, for Sitscape kan være forskjellen på en middelmådig og en veldig bra TV-kveld.

Strike a pose.

Designerne bak sofaen har utviklet seks ulike grunnformer, som så kan settes sammen til diverse komplette sittegrupper. De glatte, buktende formene er enkle å kombinere, og hver kunde får muligheten til å oppgi sine favorittsittestillinger ved bestilling.

Så lenge stillingene er innenfor sømmelighetens grenser, vil den én meter dype sofaen altså leveres med alle dine positurer i én og samme enhet. Lei av å ligge på magen med føttene i en bue? Sett deg med ryggen inntil en liten fjelltopp med beina inntil magen.

Hver modul beskjæres ved hjelp av digitale hjelpemidler, og modulmaterialet består av laminert tre.

Dyr?

Selve forbindelsesstrukturen som gjøre enkeltdelene til en sofa, er laget av stål og aluminium.

Prototypen du ser på bildene til venstre vil etter hvert også få møbeltrekk i lær, hvit trefinish og polerte modulfester.

Prisen er ukjent, men, ærlig talt, det er ikke så vanskelig å lese av utseendet og den noe pretensisøe prosjektbeskrivelsen på hjemmesiden til interiørarkitektene at dette kommer til å koste en lunge, en nyre og en tommelfinger hvis du ikke klarer å betjene avdragene på forbrukslånet.

Kilde: Inventorspot.com

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!