Flisespikkeri

Nå kan du endelig la GPSen ligge mens du forsøker å finne veien til toalettet midt på svarte natta. Disse LED-flisene viser vei.

Noen dingser skriver vi om fordi den banebrytende teknologien får oss til å drømme om luftbiler, sju-retters middag på ti minutter, automatisk klesvask mens en fortsatt har klærne på og andre ting som vil gjøre livet så enkelt og motstandsfritt at en knapt merker en lever.

LES OGSÅ:

Andre ting, som disse keramiske flisene med LED-lys i, skriver vi om simpelthen fordi vi blir som en nyfødt baby som svever mellom ubevisst og selvbevisst mens den stirrer på en uro som lyser og lager lyd.

Eine fliese, bitte.

Vi antar at tyske Steuler Fliesen har hentet inspirasjon fra rullebaner og nødutganger, der det eneste som vitner om gangbar vei i mørket er diskret, men likevel svært tydelige lys.

Slik blir det også for deg når du kjenner blæra presse på for femte gang denne natta, og i stedet for å bestille legesjekk av prostataen fortsetter du heller med dine nattlige visitter, simpelthen fordi badet ser så forbaska bra ut.

LED-lysene er tilgjengelig både som enkle, frittstående fliser, og som kontinuerlige rader.

Kilde: Treehugger