Fleksibel alarmklokke

Fleksibel alarmklokke

Gjør morgenen verdt å lytte til.

Publisert

Det sies at morgenens første minutter setter standarden for resten av dagen. Går ting skeis allerede fra begynnelsen av, kan du like gjerne krype tilbake under dyna, la dagen passere, og heller vente på en lysere morgendag.

Desto viktigere da å sørge for at i alle fall oppvåkningen skjer innenfor gode rammer. Og hva er vel bedre enn å våkne opp til yndlingsmusikken?

Musikalsk oppvåkning.

Den nye vekkerklokka fra iHome vil sørge for å gjøre hver morgen til en eneste stor musikalsk fryd, da den lar deg våkne til favorittsporene dine. Justerer du lyden på full guffe før sengetid, kan du også være sikker på at bassen vil komme til å slå søvnen ut av øynene.

Angrer du på innstillingen morgenen etter, lar musikken seg heldigvis dempe med den medfølgende fjernkontrollen.

Bend it.

Det morsomste av alt er kanskje det fleksible designet. Ønsker du å spille av musikk fra iPod Touch, lar du klokka stå i høyformat. Vil du se video før du sovner gjør du bare en 90 graders rotering, og voila, nattfilmen kan nytes i bredformat.

Ettersom iH41 også fungerer som lader, vil du alltid våkne opp til et ferdig oppladet batteri. Så da er det bare å gripe tak i iPoden før du løper av gårde.

Prisen er 79,99 dollar, noe som skulle tilsvare ca 400 kroner, og den kan bestilles fra iHome.


Sjekk ut flere vekkerklokker her!

Kilde: nexus404

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer