Fjernkontroll til begjær

Du trenger ikke ledning fra datamaskinen til stereoanlegget. Slipp musikken din fri med Wireless DJ Music System, og kontroller hele sulamitten med en fjernkontroll.

Vi har testet flere systemer for trådløs overføring av musikk fra datamaskinen til stereoanlegget. Det vi har klaget på gang på gang er manglende oversikt over spillelistene og hvilken sang som spilles neste gang. Sonos leveres med stor fjernkontroll med skjerm, men systemet hører også til unntaket.

LES OGSÅ:

Men nå svinger Logitech seg rundt og smeller til med Wireless DJ Music System, som ser ut til å være akkurat det vi har savnet med Logitechs tidligere trådløse streamere. I likhet med Sonos, får du også her en fjernkontroll med skjerm, som skal gi deg full kontroll over hvilken musikk som spilles.

Brukervennlig.

Systemet skal være svært enkelt å bruke. Du plugger en sender i datamaskinen, og en receiver i stereoanlegget. Du må passe på at det maksimalt er 50 meter mellom disse to. Deretter skal alt være i orden, og det er bare å fyre opp mediespilleren på datamaskinen, og nyte trådløs musikk fra stereoanlegget.

Magisk.

Den store nyheten, og det som gjør systemet relativt unikt, er altså den trådløse fjernkontrollen. Wireless DJs fjernkontroll er utstyrt med blå LCD-skjerm og mekanisk skrollehjul. Via denne kan du søke gjennom musikksamlingen din, se hva som spilles, eller koble til internettradio. Alt uten å flytte deg en centimeter fra sofakroken.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi vet ikke nøyaktig hva Logitech mener med "lang rekkevidde" på fjernkontrollen, men vi vil tippe rundt hundre meter.

En annen ting vi liker er at det ikke ser ut til å være så mange formatbegrensninger. Systemet spiller blant annet MP3, iTunes® (AAC), WMA, Internett radio, og podcasts.

Logitech Wireless DJ Music System blir tilgjengelig i slutten av september, og vil ha en pris på 2000 kroner.