Fem julegaver til film-elskeren

Fem julegaver til film-elskeren

Med disse under treet får historien garantert en lykkelig slutt.

Publisert

Hva gir du egentlig til en som elsker å se på film? Vi har plukket ut fem alternativer i alle prisklasser.

Fra 120 kroner og oppover.

Selv om vi strengt tatt mener at film er best hjemme, er det ikke til å komme i fra at selv de aller største sofagrisene må luftes av og til.

Et billig og bra gavetips er derfor gavekort på din lokale kino.

Minimumssummen er 120 kroner og du bestiller gavekortet her.

Fem julegaver til film-elskeren

Cirka 350 kroner.

Ingen film uten popcorn, og hvis du virkelig vil fete opp stuegrisen din, ja så kommer du ikke utenom en popcorn-maskin.

Disse fås i utallige varianter og prisklasser, men denne koster 345 hos Elgiganten.

Fem julegaver til film-elskeren

Fra 1700 kroner.

Hvis kjæresten din allerede har en Xbox 360 eller en PC i stua er HD DVD-spilleren fra Microsoft den billigste måten du kan få full HD i stua.

Vi har testet den og likte den godt. Enda bedre er det nå, for med på kjøpet følger også 5 HD DVD-filmer fra Toshiba, noe som gjør selve spilleren nesten gratis.

Gode alternativer er HD DVD-spilleren HD-EP10 fra Toshiba til cirka 3.000 kroner som vi har testet her, samt Sonys Playstation 3 med innebygget Blu-ray spiller til 3.400 kroner.

Fem julegaver til film-elskeren

Fra 9.000 kroner.

Vi regner selvfølgelig med at din kjære filmelsker har en stor, flott og god flatTV i i stua, men det vil jo ikke si at man ikke trenger en 32-tommer til soverommet eller kjellerstua.

Denne Panasonicen har et detaljnivå som kommer til å gi deg hakeslipp og er den beste 32-tommeren vi har sett i løpet av 2007. Testen får du her.

Fem julegaver til film-elskeren

Over 20.000 kroner.

Å ha R2-D2, en av verdens mest populære roboter, stående i hjemmekinoen og projisere 80-tommer film på lerretet er enhver film-nerds våte drøm. Denne roboten har nemlig både projektor og innebygget DVD-spiller.

R2-D2 er selvfølgelig motorisert og styres ved hjelp av en kjempefjernkontroll - som selvfølgelig er modellert etter romskipet Millenium Falcon. Mer fakta får du her!

Kan bestilles her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer