Fargerikt fellesskap

Det funker hver gang.

Det er en kjensgjerning at elektronikk sjelden pakkes inn i de fargene som hver vår leder oss til en krukke full av gull ved enden av regnbuen. Det går i sort, grått, sort og grått, hvitt, og kanskje litt sølv i kantene.

LES OGSÅ:

Rega har funnet fram de gjenglemte malingspannene fra innerst i verktøyskuret, og dyppet P3-serien med platespillere i så sprelske farger at vi kjenner det indre barnet i oss roper og skriker for å komme ut.

Antikken.

Og, ja, du hørte riktig: platespillere. Det finnes fortsatt liv i de gamle, svarte, sprakete platene til de som levde før den digitale revolusjonen, og selv om det må bli en kald dag i helvete før en hi-fi-entusiast setter en solskinnsgul platespillere i racket sitt, vil kanskje dette være påskuddet den yngre garde behøver for å dypdykke i fortida.

Denne P3-modellen har blant annet fått en bedre, høykvalitets synkronmotor og en enda bedre "flytende" glassplate. Hvor vidt det kan redde de gamle AC/DC-platene dine fra akuttavdelingen lengst bak i bokhylla er tvilsomt, men det er lov å prøve.

P3 koster rundt 7000 kroner.

Kilde: Gizmodo