Får deg til å smelte

Får deg til å smelte

Lysende lamper for fleksible mennesker.

Publisert

Lamper er vanligvis ikke spesielt oppsiktsvekkende dingsestoff. De lyser, du ser hvor du går, alle er fornøyd.

Bortsett fra de som synes lampa skal være noe mer enn bare et lys, på samme måte som de blir deprimert av at brødkniven bare er en brødkniv. Her er et alternativ for dem.

Organisk.

Det er den nederlandske designeren og glassblåsekunstneren Pieke Bergmans som kanskje har konsumert litt for mye av Salvador Dalís smeltende klokker, og overført dem til lampene sine.

De organiske formene skal være resultatet av en helt unik teknikk som Bergmans har utviklet på egenhånd, og som gjør det mulig å forme krystallglasset om igjen og om igjen og om igjen, helt til det ønskede resultatet oppnås.

Blubber.

Dermed er det også mulig å få de håndlagde lysene til å se ut som de delvis har gitt opp å holde seg i form, før de lot de ekstra kiloene sine velte seg utover stuebordet eller stolene på kjøkkenet. Hvorfor Bergmans har kalt serien light blubs (og ikke bulbs) er således ganske forståelig.

Lampene er sannsynligvis ikke til salgs til hvem som helst, men har du fin dress, fin bil og fine vaner klarer du sikkert overtale Bergmans til å gjøre deg en tjeneste eller to.

Du kan se flere lamper i bildespesialen til venstre!

Kilde: Make Blog

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer