EVA8000 vil flørte med deg

For ikke å snakke om de unevnelige tingene den vil gjøre med musikk- og filmsamlinga di.

Finnes det noen grense for hvor mange ganger det er mulig å se en fyr slå seg forderva mens han prøver på noe som han egentlig burde overlate til andre?

LES OGSÅ:

Nei.

Din tube.

Det er nok derfor Netgear har stukket sin fuktige finger opp i vinden for å kjenne hvilken vei det blåser. Selskapets ferskeste, trådløse mediestreamer med det feminine navnet EVA8000 (vi håper ikke det er kilo det er snakk om) er så vidt vi vet den første i sitt slag som kan sende YouTube-videoer rett fra PCen og til den svære TVen din i stua.

Den formatglade boksen kan ellers spille mp3, wmv, wma, mpeg1/2/4, avi, wmv og xvix, men av årsaker som er fullstendig uforståelige for oss har de utelukket støtte for divx-formatet.

HDMI og 1080p.

Flat-TV-entusiaster vil derimot sette umåtelig stor pris på at EVA8000 kan streame HD-video helt opp til 1080p, enten via komponent-utgangen eller via HDMI.

Hvis du tilhører den priviligerte middelklassen og har leilighet med mer enn ett rom, kan du kjøpe flere EVA8000-bokser og synkronisere avspillingen av musikk slik at den følger deg som en kjendisstalker fra rom til rom.

Paranoia.

Follow Me-funksjonen vil tilsvarende tillate deg å pause videoen du streamer i ett rom, for så å fortsette avspillingen fra samme sted i et annet rom ved simpelthen å trykke play. Smart.

Ikke nok med det. Hvis du har et TV-kort i PCen vil EVA8000 via en PVR-utvidere fungere som videoopptaker, slik at du kan ta full kontroll over TV-tilbudet fra alle rom som har en EVA-boks.

Boksen koster rundt 350 dollar i USA, eller rundt 2200 kroner i norske kroner. Det høres ut som en rimelig pris, ikke minst hvis Netgear kan stikke fingeren i lufta igjen og kjenne at divx fortsatt er i vinden.

Kilde: Gizmodo