Er do gal?

Å vaske do er så kjedelig at det kan ta livet av deg. Nå kan livsfaren endelig være over.

Toalettet. Åstedet for glede, fortvilelse, pensumlesing og PSP-spilling.

LES OGSÅ:

Likevel, ingen ønsker egentlig å gjøre reint der. Det er noe du gjør under tvang, enten fra deg selv, eller fra hun med kjevla og pisken.

Matsushita (slutt å fnis), som blant annet står bak merkenavnet Panasonic, har derfor laget en do som kan redde både ekteskapet og de sanitære forholdene i et av hjemmets viktigste rom.

Selvrens.

CH1001M er toalettet som renser seg selv. Det koster riktignok nesten 22 000 kroner, men er laget av et akrylbasert materiale som gjør at doen kun krever vask hver tredje måned. For de som hadde mistet troen på at frelsen er nær kan dette være loddet som får vekta til å tippe i motsatt retning.

Modellen har også innebygd et spesielt såpemateriale som renser bort alle former for avfall med klinisk effektivitet, og et lys i skåla gjør at selv menn med søvn i øynene treffer blink hvis de må et ærend midt på natta.

Mp3-spilling.

Ingen produkt er derimot komplett uten mp3-spiller-kompatibilitet.

En lydinngang gjør at du kan spre mer enn dårlig lukt i rommet, og hvis du av en eller annen grunn ikke har med deg spilleren på do finnes det innebygde naturlyder og musikk som kan overdøve støyen fra ditt fjerde besøk etter rekeorgien tidligere på dagen.

Kilde: Gizmodo