Endelig trygg parkering

Aldri mer bulker i hekken.

Park 'n Place kan redde bilen din - eller garasjen?
Park 'n Place kan redde bilen din - eller garasjen? Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du av dem som frykter garasjeporten mer enn eksamen? Stadig små dulter i hekken? Reddet av hengerkroken gang på gang?

LES OGSÅ:

Enkelte av oss har ikke nødvendigvis alltid kontroll med hvor bilen slutter og garasjen begynner. (Mørkt er det også ofte i disse garasjene). Og er vi i tillegg av de som fortsatt må sette bilen i revers uten assistanse i form av betryggende bip fra ryggesensoren, kan det vel tenkes at nærkontakt av 3. grad oppnås. Helt utilsiktet, selvsagt.

Les også: Ikke rygg på fredag!

Redder bilen - og garasjen?

Men frykt ikke mer. Vi har funnet hjelpemiddelet som kan pensjonere dinglende tennisballer og vinkorker, mugne tepperester på veggen og snublefarlige planker på bakken - en gang for alle.

Park 'n Place er nemlig et stopp-skilt montert på en fleksibel stolpe. Skulle du dulte borti skiltet eller stolpen, om enn aldri så lite, så lover produsenten at skiltet vil blinke og lyse fra ikke mindre enn TO lysdioder. Dessuten er skiltet montert høyt nok til å bli sett gjennom de fleste bakruter.

Redningen koster 16,95 dollar, cirka 86 kroner, hos VAT19.com. Selv med spedisjonsgebyr antar vi at dette blir billigere enn egenandelen ...

Hvorfor bry seg?

Statistikk fra forsikringsbransjen viser at hele 55.851 skademeldinger ble levert i løpet av 2008, der rygging er oppført som skadeårsak. Det er den hyppigste skadeårsaken i trafikken.

Les også: Hei, jeg er 18 år og skal forsikre Porschen min ...

Selv om skaden blir dekket av forsikringen, må du betale egenandel i tillegg til at du taper opptjent bonus og har bryderiet med at bilen må repareres. De som ikke har kaskoforsikring får heller ikke erstatning for skader på kjøretøyet, så lenge skaden ikke er forårsaket av en annen bil.