Endelig et B&O-produkt for datanerden!

B&O andre harddiskopptaker har fått det originale navnet HDR 2.

Mens forrige generasjon B&O-opptaker bare hadde ynkelige 80 GB har den nye modellen emdelig fått en disk på 250GB. Det skal gi 126 timers opptak i normal kvalitet og 59 timer i den beste kvaliteten.

LES OGSÅ:

Idiotsikret.

Som vanlig har B&O fokusert på sine kjerneprinsipper design og brukervennlighet, og de lover at også HDR 2 skal være enkel å bruke.

Når opptakeren begynner å bli full fjerner den automatisk de eldste opptakene, eller de programmene du allerede har sett. For å unngå at du sletter favorittepisoden din i Kodenavn Hunter er det selvsagt bare å trykke på «protect-knappen»

I en stue full av designtepper er det jo også viktig å minimalisere støy, så B&O trofaste fanskare vil også sette pris på at opptakeren er svært lydsvak. Som vanlig bør også resten av stue-komponentene dine komme fra B&O, for da kan du bruke samme fjernkontroll på hele sulamitten.

Men det hadde selvsagt ikke vært et B&O-produkt uten at det er noe som mangler. Som vanlig er HDMI-tilkopling umulig. Det beste alternativet er faktisk RGB-scart, noe som er et tap for enhver flatTV.

Prisen i Danmark er cirka 11.000 kroner, vi tipper rundt 13.000 her på berget.

Kilde: Recordere.dk & B&O.