En slags surround

Av og til er det fint å gå i sirkel. Det synes JBL også.

Hvis patentrettigheter hadde eksistert da sirkelen og hjulet ble oppfunnet en gang i steinalderen, ville det eksistert en slekt som var så rik og så nedsylta i arva penger at de kunne kjøpt alle bil-, tog- og flyhjulene i verden uten at bankkontoen engang ville hevet et halvt øyenbryn.

LES OGSÅ:

JBL Radial er én "c" unna radical, og det er ganske nær sannheten. Vi har ikke sett så veldig mange runde iPod-docker før, så det er grunn til å se opp fra tastaturet et sekund eller to.

Tar (nesten) alt.

Høyttalerdocken aksepeterer alle iPoder (unntatt Shuffle, som alle uansett har mistet for lenge siden, fordi de trodde det var en gammel tyggegummipakke de kastet i søpla), og med den medfølgende fjernkontrollen kan du sitte i senga, sofaen eller på kjøkkenstolen mens du enkelt hopper forbi alle sangene på poden fordi du har hørt dem så altfor mange ganger før.

Radial er tilgjengelig i enten hvitt eller svart, og med JBLs nye slagordvennlige teknologi, Computer Optimized Equalization (COE), loves det et fullt og rikt lydbilde. Radial har forvørig S-video utgang som gjør at du også kan kjøre film- og bildefiler fra iPod videre til en skjerm.

Utsalgspris på JBL Radial er nå satt til 2.995, se forøvrig Harman-Neby for mer info.

Artikkelen fortsetter under annonsen