En skattekiste for kvinner

En skattekiste for kvinner

Når det estetiske teller.

Publisert

Det finnes så altfor mange fordommer en kvinne må kjempe seg igjennom i løpet av et liv. Én av dem er at vi ikke aner hvordan vi skal henge opp et bilde dersom ikke spikeren allerede henger der.

Det er helt feil. Det er ikke evnene det står på, det er fargen.

Estetisk problem. Hittil har det meste av innholdet i en typisk verktøykasse kommet i utrolig kjedelige farger. Og det er også den hele og fulle sannheten på hvorfor vi kvinner lar hammer være hammer, og overlater jobben til mannfolka.

Femikasse. Nå er det derimot kommet en nymalt utgave av den tradisjonelle verktøykassa. Det er nesten så jeg mistenker en mann for å stå bak det hele: En mann som er møkklei av skrålet fra kjerringa, og nå har gått hen og gjort verktøyet mer feminint. For jeg må innrømme at jeg allerede har ført den opp på ønskelista mi.

Ikke fordi det plutselig har dukket opp så mange akutte huslige problemer som krever handy innsats, men mest fordi jeg synes denne knallrosa fargen var nokså tiltrekkende.

Verktøykista inneholder hele 135 forskjellige dingser. Det ene er en hammer, resten aner jeg ikke hva er for noe. Men det viktigste er at de er rosa alle sammen.

Skattekista koster ca kr 150 og kan bestilles fra Amazon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer