Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

Elektrofil 2007 er en messe for massene

Mye resirkulering, en del nytt.

Elektrofil-messa har vært en regelmessig foreteelse i noen år allerede, men fortsatt bærer messen preg av å være litt for mye orientert mot reinspikka salg, og litt for lite orientert mot selvopptatte, blaserte journalister som undertegnede, som ønsker å se også det som kommer etter det aller, aller siste.

LES OGSÅ:

I samme baner.

Årets messe er i så måte ingen unntak. Det er mye vaskemaskiner, mange hårføner, barbermaskiner, kompaktkamera og små mp3-spillere, for ikke å snakke om en mengde flat-TVer. Mange av TVene og de andre produktene er dog ting som har vært i salg lenge, til dels veldig lenge, så ikke forvent nyheter så skinnende og blendende at du mister synet i noen sekunder.

Du kan derimot se PlayStation 3 i aksjon i en ganske stor spillavdeling, selv om altså spillkonsollen er i salg fra i morgen - dagen før Elektrofil 2007 åpner for publikum.

Blu-ray-streaming.

Du kan også få med deg nye Blu-ray-spillere fra Sony og Pioneer, der sistnevnte blant annet har en smart streamingfunksjon som gjør at du kan spille av for eksempel HD-filer direkte fra PCen via nettverksforbindelse.

Hvis du derimot ikke kommer deg til messa kan du rett og slett klikke deg inn på bildespesialen under for å se det heiteste av det hotte.

Artikkelen fortsetter under annonsen