Foto: Per Ervland
Foto: Per ErvlandVis mer

Electroworld-messa 2006

Vi har allerede vært på årets store norske teknomesse, her er vårt førsteinntrykk.

Kort fortalt er Electroworld-messa 10.000 kvm med kjente merkevarer innen forbrukerelektronikk. Bak messa er det hovedsaklig Elkjøp som står, så de fleste produktene vil du også kunne se hos din lokale hvite- og brune-vare pusher.

LES OGSÅ:

Det finnes heldigvis unntak som kan rettferdiggjøre messeturen uansett, for på messegulvet finner du også design-godisene fra Bang & Olufsen, samt en Mono-stand med både rådyre og svært rimelige hi-fi produkter. Bildet øverst i artikkelen er f.eks av Sonus Faber - Amati Anniversario - til den nette sum av 175.000 kroner paret. Ikke akkurat hverdagskost med andre ord, og desto mer gøy å se i virkeligheten.

Spill, spill og spill.

Ellers er det tydelig at Microsoft og Nintendo smir mens jernet er varmt, vi tipper champagne-korkene spratt som bare rakkeren der i gården når PS3-en ble utsatt nok en gang....

På Microsoft-standen bugner det i hvert fall av Xbox360-konsoller tilkoblet fete flatTVer, så spillfansene får garantert rast fra seg. Den er likevel ingen tvil om at den virkelige godbiten var Nintendos Wii, vi fikk såvidt prøvd herligheten, og kan bare konstatere at dette er enda kulere enn vi hadde håpet - dette er definitivt årets julegave!

Trykk på videolenkene til venstre her for en smakebit av Nintendo Wii - så vil du skjønne hva vi mener!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan lese mer om Wii hos vår badass-spillguru Thomas her!

Våre favoritter.

I tillegg til de overnevnte produktene bør du også få med deg Asonos kule blåtann-sett og nye MP3-spillere, det som minner om en P990i-kloning, men som viste seg å være en Loox fra Fujitsu Siemens, samt Rega platespillere.

Du finner selvsagt alle sammen i billedspesialen til venstre.

Messetilbud.

Det er også mulig å shoppe på messa, og vi tipper flatTVene vil gå som bare det. Husk likevel at stort sett alt som vises på messa vil være HD-materiale, så her vil det meste se bra ut - som vanlig anbefaler vi derfor at du leser våre TV-tester FØR du bestemmer deg.

Åpningstider:

Torsdag 12. oktober kl.14.00 – 21.00, Fredag 13. oktober kl.12.00 – 21.00, Lørdag 14. oktober kl.10.00 – 19.00 og Søndag 15. oktober kl.10.00 – 19.00

Billettpriser:

Barn/honnør (barn 5 – 15 år) kr. 60,- , Voksne kr. 125,-, Familiebillett (2 voksne + 2 barn) kr. 295,-