Electrolux nFridge er enkelt og genialt

Kjøleskapet ditt har en alvorlig mangel. Minst.

Hva har kjøleskapet ditt til felles med en svensk atomreaktor?

LES OGSÅ:

Begge steder er folk av og til småfulle når de svanser rundt i nærheten, og begge steder utgjør en sikkerhetsrisiko.

For hvem vet hva som egentlig skjer inni den osten som har ligget der i fem måneder. Den skal da ikke være så grønn, skal den det?

Luft er dårlig.

Ett av de mange andre problemene som kan ramme et kjøleselskap er at alle matvarene blir utsatt for varmluft når du står og tenker servelat? nei, kaviar. næææi, leverpostei blir det. Eller, nei, syltetøy høres godt ut. i døra.

Electrolux sin nFridge har sett akkurat det samme, og laget et konseptuelt modulsystem som fungerer som et svært moderne kjøleskap.

Firkanta tenkning.

Hvis en skjærer gjennom alt PR-maset som forteller at det nye kjølesystemet reflekterer forbrukerens personlighet � jeg er da ikke firkanta! � så ligger det en god idé her. Tanken er at altså at du skal unngå at matvarer som ikke er aktuelle for dagens frokost eller kveldsmat blir eksponert for friluft.

I og med at modulene er gjennomsiktig kan du til enhver tid se hva som befinner seg i hver modul, mens du, når du endelig har bestemt deg, åpner kun den aktuelle matboksen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Smart.

Bygg ut.

Det fine med modulsystemer er dessuten at de kan bygges ut etter behov. Familieforøkelser og juleferier har for eksmepel har en lei tendens til å presse kjøleskapet til det ytterste, og i stedet for å legge ut ti tusenlapper på nytt kjøleskap, kan du simpelthen kjøpe ekstra moduler til ribba og fenalåret (nyfødte babyer er alltid veldig sultne).

Enn så lenge er dette en prototype mer enn virkelighet, men det kommer ... det kommer.

Kilde: Yanko Design