Egg med en god del eggstra

I serien utrolig, men sant har vi kommet til The Magic Message Egg.

For alt vi vet har den genetiske manipuleringen av mat allerede kommet så langt at brødskivene vi spiste i morges kommer fra et brød som ble dyrket engang på 70-tallet, men som takket være lav etikk og høy intelligens enda kan fortæres - med den konsekvens at en tredje arm så smått vil være synlig på ryggen på min 50-årsdag.

LES OGSÅ:

Eggende.

The Magic Message Egg er derimot genmanipulering på samme nivå som noen som overtaler deg til noe du egentlig ikke vil, men som viste seg å ikke være så farlig likevel.

Hvert egg koster bare 25 kroner. Send det til noen du bryr deg om, og be dem om å vanne beholderen egget ligger i.

Innen tre timer vil egget sprekke, og ut vokser en bønnestengel som etter mellom fem og sju dager vil blomstre med en kjempebønne (eh ...) med tre forskjellige tekstbeskjeder på.

Hvor fantastisk er ikke det?

Flere beskjder.

Vi aner ikke hvordan det gjøres, men vi vet at du kan velge mellom tre forskjellige beskjeder - "Good Luck", "Best Wishes" og "Happy Birthday". Bønnen kan dessuten plantes etter at beskjeden er formidlet, så hvis du har grønne fingre slår du minst to fluer i en smekk med The Magic Message Egg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ettersom det altså kan være opptil to dagers tidsmargin på når bønnen viser beskjeden, bør du være sikker på at mottakeren ikke er av den sårbare typen.

Noen har nemlig en lei tendens til å stille seg på nærmeste høybru med en løkke rundt halsen og en granat i den venstre hånda hvis noen glemmer bursdagen, så det gjelder å trå varsomt - selv om dette er det kuleste egget siden Columbus' dager.

Kilde: Chip Chick