Effektiv bakteriedreper

Fjerner 99,9 prosent ved hjelp av et trylleslag.

Hvis du ikke synes det er veldig stas å løpe rundt med Jif-flaske og skureklut, så kan Purelight være tingen du leter etter.

LES OGSÅ:

Den er nemlig det ypperlige alternativet for den late mann eller kvinne, som er opptatt av renslighet, men som er for opptatt av andre ting til å ha tid til vasking og annen ordinær rengjøring.

Les også: Dette er det skitneste yrket

Tryllestav

Den effektive staven bruker ultrafiolett stråling og skal kunne drepe 99, 9 prosent av bakteriene i løpet av et trylleslag på få sekunder.

Enheten er basert på et UV-C lys som fjerner de mikroskopiske urenhetene ved å bryte ned bakterienes DNA, en type sterilisering som Purelight skal bruke 20 sekunder på.

Anvendelig

Ifølge produsenten skal den være det ypperlige redskap for å rengjøre mobiltelefoner, tepper, sofaer, madrasser, og ellers alle andre flater som er invadert av usynlige smittebærere.

UV-staven er også utstyrt med et sikkerhetsfilter på oversiden, for å sikre at øyenbrynene fortsatt sitter igjen etter rengjøringen.

Les også: Lys tar knekken på kvisene

Purelight kommer i tre varianter, en oppladbar til 1100 kr, en kompakt og bærbar til 350 kr, og en mer avansert modell som koster nærmere 5000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: techdigest.tv