Dyrt og deilig

Nå kan du endelig få maksimalt utbytte av den høyoppløste flatskjermen din. Fra og med i dag er Samsungs blu ray-spiller BD-P1000 tilgjengelig i butikk!

Har du ventet tålmodig på at neste generasjon dvd-spillerne skal dukke opp slik at du kan få maksimalt utbytte av den nye flatskjermen din? I så fall kan du endelig strekke armene i været og juble. Fra og med i dag er nemlig Samsungs blu ray-spiller BD-P1000 å finne i norske butikkhyller.

LES OGSÅ:

Dermed kan også vi nordboere kose oss med høyoppløste filmer, noe de har kunnet gjøre i statene i flere måneder.

– Mange har investert i et TV-apparat som er klar for å ta i mot høyoppløselig innhold. De flate TV-apparatene ytes virkelig rettferdighet med blu-ray og full HD, sier Peter Rollfelt fra Samsung i en pressemelding.

Se film i 1080p.

Spilleren støtter signalene 720p, 1080i og selvfølgelig 1080p via HDMI - det beste signalet som er tilgjengelig per dags dato. For å kunne vise et slikt signal i sin helhet uten at det skaleres ned må du ha en flatskjerm med 1080p-støtte. Disse skjermene har tidligere vært forbeholdt folk med tykke lommebøker, men er heldigvis på vei ned i pris.

Samsung BD-P1000 er utstyrt med HDMI-, komponent-, s video- og kompositt-utganger. Spilleren har også støtte for flere typer minnekort, for eksempel Compact Flash og Memory Stick.

BD-P1000 er også i stand til å spille av de gamle DVD-filmene dine, og kan skalere disse helt opp til 1080p.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Veiledende pris på Samsung BD-P1000 er stive 11.000 kroner, men prisen vil sannsynligvis falle i løpet av neste år når flere aktører dukker opp og konkurransen blir hardere.

Vi er ikke helt sikre på hvor mange blu ray-filmer som er tilgjengelig i Norge i dag, men foreløpig kan du bestille fra utlandet.