Dypdykk uten en tråd

Dypdykk uten en tråd

Men er en trådløs subwoofer virkelig nødvendig?

Publisert

I utgangspunktet bør det ikke være nødvendig å gjemme bort subwooferen til hjemmekinoanlegget. Bass er kjent for å være like lite retningskritisk som en værhane-politiker, og kan i prinsippet stues bort nesten hvor som helst.

Likevel, ledninger har en tendens til å være i veien, og da kan JBL og Infinitys nye subwoofer-løsning(er) være en, eh, løsning.

Uten en tråd.

PS212W (til venstre på bildet over) er en tolvtommers aktiv subwoofer med en effekt på respektable 400 watt. En trådløs mottaker gjør basskassen i stand til å ta imot lydsignaler fra en forforsterker eller receiver som sender på den sedvanlige 2.4GHz-frekvensen.

Ja, det er samme frekvens som for eksempel den trådløse ruteren eller den trådløse hjemmetelefonen din, men med fire ulike mottakerkanaler skal en kunne klare å motta uforstyrret lyd likevel.

Prisen på PS212W er cirka 3700 kroner.

Mindre og billigere.

I samme sjanger finner en også JBLs Cinema Sound CSS10W, som riktignok bare har et ti-tommers basselement og en effekt på 300 watt, men som til gjengjeld er 700 kroner billigere. Subwooferen vil være tilgjengelig i januar neste år.

Kilde: Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer