DVD 2 redder TV-kvelden

DVD 2 redder TV-kvelden

HDMI-utgang og stor harddisk.

Publisert

Danske Bang & Olufsen fortsetter å produsere lekre tekno-duppeditter med stive prislapper. Sist ut er DVD-spilleren DVD 2 i børstet aluminium.

Spilleren er utstyrt med HDMI-utgang slik at du kan koble den til den nye flatskjermen din.

Under panseret finner du en analog TV-tuner og en harddisk på 250 gigabyte, slik at du kan lagre favoritt TV-programmene dine. Slipper du opp for plass er det bare å kjøpe DVD-er, siden spilleren også fungerer som brenner. Du kan enkelt bestemme hvilke programmer som skal legges til fremtidig opptak ved hjelp av TV-program-guiden Guide Plus+.

Harddisken gjør det også mulig å sette fotballkampen på pause mens du tar turen innom kjøkkenet og ordner deg en matbit.

I ekte B&O-til er spilleren stilren uten for mange utvendige dikkedarer. I front finner du AV-innganger for tilkobling av bærtbart utstyrt som MP3-spillere og digitalkamera.

Prisen er foreløpig ikke kjent, men se for deg en usannsynlig høy pris og gang den med 10, så er du sannsynligvis i mål.

Kilde: fareastgizmos

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer