Dusj-do-vask er tripp-trapp-tresko

Baderoms-installasjon for trangsynte.

Dusj-do-vask er tripp-trapp-tresko
Publisert

Trange bad er i hovedsak forbeholdt ettromshybler og tjenesteboligene i under-underetasjen til de velstående på Vestkanten, men det spørs om sistnevnte ønsker å spandere den pene summen penger denne spektakulære installasjonen.

Vertebrae skal på badet, og gjør alt en skal gjøre på badet - bortsett fra den delen du selv må stå for.

Ryggrad.

Det er det britiske firmaet Design Odyssey som står bak Vertebrae ("ryggvirvler"), og designet er det absolutt ingenting å si på.

Øverst finner du dusjen, under det igjen finner du barnedusjen (fordi dusjhodet befinner seg lavere over bakken enn voksendusjen), så kommer sisternen, deretter et par lagringsmoduler, før alt kulminerer i vasken og toalettet.

Dyrt.

Toalettet har dessuten innebygd oppbevaringsplass for toalettruller, i tillegg til den børsten som noen her på kontoret på ingen måte bruker ofte nok på herretoalettet, ok?

Vertebrae koster nesten like mye som verdien på boligen din har blitt redusert med de siste månendene, altså rundt 100 000 kroner.

Du kan se video av ryggvirvlene i aksjon her.

Kilde: Dvice.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer