Dukk for dock

Go+Play har kanskje ikke et navn som vil bli husket av neste generasjon. Alt det andre, derimot ...

Harman Kardon har i flere tiår forsynt lyd- og bildebransjen med produkter som kan få selv UFO-skeptikere og hardbarka ateister til å tro at det finnes noe der ute som vil oss vel. Selv om det altså kanskje bare er Harman Kardon.

LES OGSÅ:

I 2006 er derimot intet selvbilde komplett uten et produkt som på en eller annen måte setter seg på ryggen til Apples iPod, og rir den for det den er verdt.

Minimum og maksimum.

Den lekre iPod-docken Go+Play blir vist fram på IFA-messa i Berlin i disse dager, og blander sammen Harmon Kardons minimalistiske designestetikk med samme firmaets maksimalistiske vektfilosofi.

Det skal se lett ut, men lyde tungt.

Derfor veier batteri- og strømdrevne Go+Play nesten to kilo, men etter det vi fikk erfare i et bråkete messelokale klarer den nok melke mer bass og godlyd ut av iPoden enn en del andre tilsvarende produkter.

To ganger to.

Den har fire høyttalere, to foran og to bak, slik at lyden spres i flere retninger i rommet med en effekt på 2x30 watt. Det er ikke nok til å vekke naboene, men det er nok til å holde deg våken gjennom lekselesing eller annet pliktarbeid.

I tillegg til selve iPod-connectoren, er det også mulig å koble til andre MP3-spillere og mediaspillere med en standard minijackplugg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.