Foto: Video - Per Ervland
Foto: Video - Per ErvlandVis mer

Dreibar luksus

Selv verdens styggeste stue vil se bra ut med dette TV-bordet.

Når du har kjøpt deg flatskjerm til mange tusen kroner holder det ikke å sette den på en gammel TV-benk du har arvet fra mor. Hvis du ikke har mulighet til å henge TVen på veggen bør du i det minste finne noe respektabelt å plassere den på.

LES OGSÅ:

TV-bord for de rike.

Penger gir deg ikke automatisk god smak, men har du nok av dem kommer du i det minste et stykke på vei (med mindre du har forkjærlighet for leopardmønster og obskøne figurer). Du kan for eksempel kjøpe Wenge TV Hi-Fi Stand - et TV-bord det virkelig står respekt av.

TV-bordet står på en fot av aluminium og har et glassbord hvor du kan plassere diverse utstyr. Selve flatskjermen festes på en treflate som har rom i midten for CD-ene og DVD-platene dine. Hele sulamitten kan selvfølgelig dreies slik at du kan sitte hvor som helst i stua uten å ergre deg over dårlig betraktningsvinkel.

Wenge TV Hi-Fi Stand har en prislapp som ikke retter seg mot oss vanlige dødelige. For 16.000 kroner kan du kjøpe en flatskjerm til eller en enormt bra DVD-spiller.

Big business.

På årets IFA-messe ble det vist frem mange snertne festeløsninger for flatTVer, og i videoen til venstre ser du noen av de mest avanserte TV-bordene vi noengang har sett. Disse TV-bordene kan nemlig både heves og senkes, dreies og tiltes via en snasen liten fjernkontroll.

De fantastiske TV-bordene du ser i videoen kommer fra atechmediasystems.

Kilde: atechmediasystems og anorahome