Djevelsk dyrt fotballspill

Fotballspillet for krøsuser er også en kamp mellom det onde og det gode.

Selv 20 år etter at vi ødela kjellerstua med Stigas legendariske hockeyspill er det bare å innrømme at vi fortsatt elsker følelsen av å ydmyke gamle venner i en heftig runde med bordspill.

LES OGSÅ:

Men nå har det kommet en ny sheriff i byen.

Håndlagd.

Tilhører du gruppen som bare må ha det beste, er det bare å tappe ungenes kostskolekonto og klinke til med Good versus Evil-versjonen av det tradisjonelle foosball-spillet. For mer eksklusivt enn dette blir det neppe.

Leveringstiden på 16 uker er faktisk ikke så lang som den høres ut, for i praksis tar det nemlig hele 400 arbeidstimer å fullføre ett eneste bord. Til sammenligning tar det ikke mer enn 27 timer å lage en Mercedes …

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE bilder av det fantastiske spillet!

Heldigvis skal det ikke lages mer enn 20 stykker totalt, noe som sikkert er bra både for arbeidsstokken som må bli dritt lei av møbelpolish, men også for den lille gutteklubben som faktisk vurerer å kjøpe spillet. Litt av moroa er jo å ha noe ingen andre har, og med en pris på 14.500 pund, eller drøye 180.000 kroner, skal du nok kunne føle deg rimelig trygg. Men høy finish og enda høyere pris er heldigvis ikke alt.

Himmel mot helvete.

Ser du nøye på bildene til venstre vil du også legge merke til den unike lagoppstillingen. På himmellaget finner du storheter som Mor Theresa, Gandhi, Lyn Gordon, Gud og Mary Poppins, mens på Lillestrøm laget fra helvete er det storheter som Hitler, Lucifer, Jack the Ripper og Idi Amin som skal holde fortet.

Det store spørsmålet er selvsagt hvilket lag du har mest trua på? Del det med oss i diskusjonsgruppen under teksten her!

Kilde: 20ltd.com og Elevenforty