Disk-usjonstema

Hvis denne harddisken krasjer, stopper tiden helt da?

Det finnes flere likheter mellom en vekkerklokke og en harddisk. Når en av dem begynner å lage ubehagelige lyder, kan du være sikker på at det er fare på ferde.

LES OGSÅ:

Den ene vil sørge for at du kommer i gang med dagen på en måte som kun overgås av hjertestartere og den elektriske stol hva sjokkfaktor angår, mens den andre kan komme til å bryte sammen hvert øyeblikk hvis klikkelydene vedvarer.

Tre sekunder seinere kan hovedfagsoppgaven din være like mye verdt som papirlappen du drar ut fra køautomaten hos Aetat dagen etter oppgaven skulle vært levert.

Hjemmelaget.

Denne harddisk-klokka kombinerer det beste, eller verste, fra klokka og harddisken. Den ser simpelthen fantastisk ut (for de som liker harddisker, og kanskje også skrutrekkere og umbrako-nøkler), og er laget av vanlige, enkelt tilgjengelige deler.

Det tok Rick usle 90 minutter og sette den sammen, og alt han brukte av deler var en gammel 5.25" harddisk, et billig urverk, og en IDÉ-kabel for å støtte opp klokka mot veggen. Og verktøy. Rick ville ikke fått gjort så mye uten verktøy.

Du kan finne ut nøyaktig hva han gjorde her. Når den de ti tommeltottene dine er byttet ut med vanlige fingre en gang til neste år (også plastisk kirurgi har sine køer), kan du gi bort harddisk-klokka som julepresang i 2007.

Artikkelen fortsetter under annonsen