Dingsen som reddet Anders

Jada, det er fortsatt et helvete å pusse opp uten riktig verktøy, men det løser seg til slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke ofte vi publiserer lesermail her på dingz.no, men for lette på blodtrykket til de av våre leseres som pusser opp gjør vi et unntak:

LES OGSÅ:

«Navn: Anders R
Emne: Dings for oppussing

Etter å ha søkt på nett i dagesvis, stått på Maxbo Sinsen i timesvis, og kjørt kilometervis for å få tak i en spikerpistol som ikke krever en dundrende kompressor i stua, så kan jeg nå montere lister, panel og takplater med helt vanlig strøm.

Denne elektriske spikerpistolen passer kanskje ikke for alle, men jeg må bare dele budskapet med noen. \"DET ER NEMLIG IKKE NØDVENDIG Å KJØPE KOMPRESSORSETT TIL 3000 FOR Å MONTERE NOEN J&\\/[email protected] TAKPLATER SELV OM MAXBO SIER DET\"»

Spikerpistolen til Anders finner du her.

Alternativer.

De proffe og semi-proffe håndverkerne vil selvsagt le så de griner av dette, men den glade amatør kan faktisk finne en enda billigere elektrisk variant: Personal Handel selger f.eks. sin modell for 198 kroner akkurat nå, og billigere blir det neppe.

For deg som fortsatt sverger til kompressor anbefaler vi også en tur innom Biltema eller Clas Ohlson. Det biligste alternativet hos sistnevnte vil f.eks. koste deg cirka 1.500 kroner for både kompressor og pistol.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!