Dingsegalskap

Det er lenge siden teknologiske duppeditter var grå og kjedelige.

Vi har trålet CES-messa i Las Vegas på kryss og tvers. Her er noe av det vi har funnet!

LES OGSÅ:

Samsung K3

Dingsegalskap

Som forventet ble Samsung K3 offentliggjort på årets CES-messe. Lillebroren til YP-K5 kommer uten høyttaler, noe som gjør den knappe 0.6 centimeter tykk. Skjermen er av typen OLED og har en størrelse på 1.8-tommer. Overflaten er trykkfølsom og glatt som silke. Blir du lei av å høre på MP3-musikken din kan du slå over til FM-radio.

Samsung K3 kommer i størrelser på 2, 4 og 8 GB. Pris er foreløpig ikke kjent, men vi tipper den blir billigere enn YP-K5.

Mekanisk veggfeste

Dingsegalskap

Mens vi surret rundt på Samsung-standen kom vi over disse praktiske veggfestene beregnet for flatskjermer. Tradisjonelle veggfester låser TVen fast i veggen, men med disse kan du enkelt svinge skjermen fra side til side. Praktisk for alle som har en LCD-skjerm med diskutabel betraktningsvinkel.

Artige telefoner

Dingsegalskap

Mobiltelefonen holder kanskje på å ta rotta på de analoge, men hvis norske butikker hadde solgt disse her ville nok saken tatt en annen vending. Flere bilder til venstre!

Fargerike Vaio-laptoper

Dingsegalskap

Sony elsker Vaio-laptopene sine og pynter dem gjerne opp med glitter og stas og viser dem frem. En hel vegg på Sony-standen var dedikert til fargesprakende Vaio-PCer.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ambilight med diamanter

Dingsegalskap

Ambilight har aldri sett bedre ut. For å feire at Ambilight-TV nummer 1 million rullet ut av butikken designet Philips et eksemplar dekket av 2.200 diamanter. Hele stasen ble vist frem på CES, til stor begeistring fra forbipasserende.

Simpson-telefon

Dingsegalskap

Litt bortgjemt i et hjørne fant vi denne skatten av en mobiltelefon. Samsung har designet en knallgul mobil i anledning den kommende Simpson-filmen.

Lite informasjon var å finne, men ryktene skal ha det til at den er stappet med Simpson-effekter. Flere bilder til venstre!

En himmel av flatskjermer

Dingsegalskap

Et helt fantastisk syn for alle flatskjermelskere. Bildet er tatt fra Sharps stand, som bokstavelig talt flommet over av flatskjermer. Sharp har fått mye etterlengtet oppmerksomhet etter at de presenterte verdens største flatskjerm.

Verdens første Wall-Mounted LCD-TV

Dingsegalskap

Det er fint å mimre litt også. Slik så verdens første Wall-Mounted LCD-TV ut da den dukket opp i 1991. Skjermen fra Sharp hadde en størrelse på 8.6-tommer.

Man kan trygt si at mye har skjedd på få år...

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!