Digitale bilder på nattbordet

Fire nye digitale fotorammer fra Philips.

I fremtiden vil vi ikke ha statiske familiebilder hengende på stua. Da vil en fotoramme bestå av mange ulike bilder som veksler mellom å bli vist frem. Slike løsninger finnes i dag også, og nå begynner de å se mer lovende ut enn tidligere.

LES OGSÅ:

Mer å velge mellom.

I fjor testet vi fotorammen Philips 7FF1AW, og nå er produsenten klar med fire nye versjoner. Dette er to 7-tommere og to 9-tommere med betegnelsene 7FF1M4, 7FF1CWO, 9FF2M4 og 9FF2CWO.

Alle rammene har i likhet med forgjengeren en skjermoppløsning på 720 x 480 piksler, og støtte for ulike typer minnekort som Memory Stick og Compact Flash.

Du kan velge om du vil vise ett bilde kontinuerlig, kjøre bildeserier, eller vise bildene i miniatyrformat. Nytt av året er at du kan velge ulike farger på ramma som svart, hvit og rød.

Ny og litt bedre.

9-tommerne har fått utvidet minnekapasitet, og har i tillegg blitt utstyrt med en ny funksjon som gjør det mulig å rotere, zoome og legge til ulike effekter på bildene.

Philips er gjerrige på informasjonen angående det interne minnet, så vi tipper det ikke har økt så veldig mye fra de 12 MB forrige fotoramme var utstyrt med.

Digitalkameraene har for lengst erobret store deler av verden. Ikke alle er interessert i å fremkalle bildene, men foretrekker å lagre dem digitalt i stedet, og for dem kan en slik fotoramme være ganske så praktisk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

7-tommeren koster rundt 2500 kroner, mens 9-tommeren koster 2.900 kroner. Prisene er med andre ord fortsatt litt i høyeste laget for en slik digital fotoramme.