Diamonds are forever

Har du hørt om Keymat fra Italia? Nå har du hørt om dem.

Det begynte som en fin idé, men til slutt var alt fra brødristere til kjøleskapsmagneter til beina på stuebordet dekket med diamanter. Det er nemlig ikke spesielt vanskelig å lage noe som er dyrt, men når pengene kommer fra forbrukslån og pantsetting av brusflasker er det ikke fullt så akseptert blant såkalte "psykologer" og "sosialarbeidere".

LES OGSÅ:

Keymat er et italiensk design- og elektronikkfirma som har satt tennene sine i sin egen flat-TV-serie, Yalos, og dekket det med 160 diamanter. Det er riktig - 160 diamanter.

Det betyr at verdien på denne 40-tommeren er satt til 130 000 dollar, eller drøye 800 000 kroner. Det gjør Yalos Diamond til verdens desidert dyreste TV, helt til noen bestemmer seg for å dekke en annen modell med 162 diamanter.

Det er en enkel bransje.

Glassklart.

Informasjon om den opprinnelige Yalos-serien er begrenset, så vi vet veldig lite om de tekniske spesifikasjonene. Det som derimot er kjent er at chassiset er laget av glass og pleksiglass, på en slik måte at det ikke finnes synlige skruer på utsiden.

Yalos takler HD-signaler i 1080i og 720p, som er omtrent som de aller fleste andre HD-klare flatskjermer på markedet.

Men, ærlig talt - med 160 diamanter på ramma, er det noen som bryr seg om kontrast, responstid, tilkoblingspunkter og lyssterkhet?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nei.