DFV-1 er omvendt av silikon-innlegg

DFV-1 er omvendt av silikon-innlegg

Vinyl har flere ulemper. Denne kan rette én av dem.

Publisert

Tatt i betraktning hvor mange artikler vi har skrevet om om vinyl og platespillere, skulle en tro underbevisstheten spilte oss et lite puss, og at det vi egentlig lenger etter er et boblebad sammen med et par svarte skiver fra 70-tallet og et glass champagne.

Hvis så var tilfelle kunne vi trengt DFV-1, plateflateren for tilårskommen vinyl.

Bule.

LP-plater er nemlig litt som eierne av dem: Etter å ha levd noen år begynner de å bule, enten det er nå noen liter øl eller noen kilo pommes frites som blir liggende igjen. For platene sin del er det ofte sollys og andre varmekilder som tar knekken på den flate magen.

Og når LP-platene blir for bulete, blir stiftens tur gjennom rillene omtrent som en berg-og-dal-bane-runde på Tusenfryd. Det blir ikke godlyd av slikt - tvertimot.

Start pressa!

DFV-1 er en smart (og dyr) innretning som ved hjelp av en varmeflate og et vaffelpresseliknende design flater ut platene. Åpne pressa, legg vinylplata på spindelen, lukk igjen, og trykk på en knapp.

Et lite LCD-display viser deg hvor lenge det er igjen av prosessen, og en munter (tror vi) tone gir beskjed når plata er flat - og godlyden er tilbake.

Prisen? Eh, prisen, ja. Vi ventet litt med å fortelle den.

DFV-1 koster 8300 kroner.

Synes du det var mye? Vi også.

Kilde: Boing Boing Gadgets

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer