Det komplette Blu-ray-anlegget

Det ultimate minianlegget til penthouse-leiligheten din.

Sharp leverer nå så mange nye og fete produkter at det er rett før de utløser en massiv runde med harakiri hos sine japanske konkurrenter:

LES OGSÅ:

De startet året med å lansere sin 108-tommer store LCD-TV som enkelt detroniserte LG og Samsung fra den berømte størst i verden-tronen.

Litt senere fulgte de opp med sin helt nye Aqous-flatTV serie i 42 til 65-tommers klassen, før de nå klinker til med dette lekre minianlegget.

BD-MPC70.

Dette komplette 7.1-anlegget har et utseende som får selv HT-P1200 fra Samsung til å virke gammeldags, og det er altså før vi ser på spesifikasjonene.

I tillegg til at den innebygde Blu-ray-spilleren pumper ut 1080p-signaler, oppskalerer den selvsagt også dine gamle DVD-filmer (12-bit/148.5 MHz er tallene for deg som er spesifikasjonfreak). Men også musikkfansen skal få sitt med gode spesifikasjoner på lydbiten (24bit/192kHz).

Samlet yter den digitale 1-bits forsterkeren 175 watt fordelt på alle høyttalerne, akkurat nok til å irritere naboene.

Det er imidlertid to ting som gjør at vi ikke bestiller en umiddelbart:

Den lanseres ikke før 25. juni, og da bare i Japan.

I tillegg har Sharp utrolig nok latt The Nutty Professor sette prisen, den er nemlig på 1.050.000 yen. Det tilsvarer hysteriske 55.000 norske kroner, og det er altså før norske avgifter ...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Sharp.